Bericht versturen
Thuis ProductenTestapparatuur

IEC 60312 Testapparatuur voor huishoudelijke apparaten Stofzuigers Reinigingstests

IEC 60312 Testapparatuur voor huishoudelijke apparaten Stofzuigers Reinigingstests

  • IEC 60312 Testapparatuur voor huishoudelijke apparaten Stofzuigers Reinigingstests
  • IEC 60312 Testapparatuur voor huishoudelijke apparaten Stofzuigers Reinigingstests
IEC 60312 Testapparatuur voor huishoudelijke apparaten Stofzuigers Reinigingstests
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: HongCe
Certificering: Calibration Certificate(cost additional)
Modelnummer: HCVC01
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiatable
Verpakking Details: gecomprimeerd hout
Levertijd: 50 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10 reeksen per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Testsysteem voor de prestaties van stofzuigers Gebruik: Testapparatuur voor huishoudelijke apparaten
Standaard: IEC 60312-1, IEC 62885 Garantie: 1 jaar
Proefbank: 3.5m * 2m (L*W) Testsoftware: Software in het Engels
Testpunt: Stofverwijdering van tapijten Testpunt: Stofverwijdering van harde platte vloeren
Hoog licht:

Testapparatuur voor huishoudelijke apparaten

,

Staubzuigers Testapparatuur voor huishoudelijke apparaten

Huishoudelijke apparaten Testapparatuur stofzuigers Reinigingstests IEC 60312

 

BeschrijvingofTestapparatuur voor huishoudelijke apparaten:

Het is een speciaal systeem voor het testen van de prestaties van een stofzuiger.ophangrek voor tapijten, frequentieomrekeningsstroomvoorziening en centrale bedieningskast.

 

Standaard vanTestapparatuur voor huishoudelijke apparaten:

IEC 60312-1 Staubzuigers voor huishoudelijk gebruik ¢ Deel 1: Droge stofzuigers ¢ Methoden voor het meten van de prestaties;

IEC 62885 oppervlakte reinigingsapparaten ¢ Deel 2: Droge stofzuigers voor huishoudelijk of vergelijkbaar gebruik ¢ Methoden voor het meten van de prestaties.

 

TestpuntenofTestapparatuur voor huishoudelijke apparaten:

1. stofverwijdering van harde platte vloeren

2. stofverwijdering van harde vloeren met spleten

3. stofverwijdering van tapijten

4. Luchtgegevens

5. Energieverbruik

 

Specificatie vanTestapparatuur voor huishoudelijke apparaten

- Nee, dat is niet waar. Deelnaam Hoofdtechnische parameter
1 Testbank 3.5m L* 2m W, aluminium profiel, MISUMI aluminium profiel
2 Vloerproefplaat Gebruikt voor het verwijderen van stof van harde platte vloeren, ongebehandeld gelamineerd dennenhout of gelijkwaardig paneel, minstens 15 mm dik.
3 Testplaat met spleet Gebruikt voor stofverwijdering van harde vloeren met spletentest. een houten paneel voorzien van een afneembare inzet van aluminium met een gladde spleet van (3 ± 0,05) mm breed en (10 ± 0,05) mm diep
4 Machines voor het slaan van tapijten Geschikt voor het verwijderen van residuele stof mag het tapijt niet beschadigen.Een geschikt ontwerp bestaat uit een horizontale cilinder voorzien van strengen om de rug van het tapijt te slaan wanneer het onder de roterende cilinder heen en weer wordt gevoerd.
5 Deeltjes en leidingen De twee vasthoudingssystemen moeten ten minste 1,4 m × 0,05 m × 0,05 m groot zijn en elk 10 kg wegen.
6 stofverspreider De inrichting bestaat uit een schotel die zich over de breedte van het testgebied uitstrekt en op een trollie is gemonteerd, die langs de lengte van het testgebied kan worden verplaatst zonder er op te botsen.Wanneer de trolley heen en weer over het testgebied wordt verplaatst, een trillende werking zorgt ervoor dat het teststof, dat gelijkmatig langs de bak is geplaatst, uit een lijn van passende gaten langs de onderkant van de bak komt,gelijkmatig verdeeld en voldoende om het testgebied gelijkmatig met teststof te bedekken.
7 Rolletjes voor het inbedden van stof De rol moet een diameter van 50 mm en een lengte van ten minste 380 mm hebben, zodat deze ten minste 20 mm langer is dan de breedte van het stofbedekte gebied.De rol is bij voorkeur gemaakt van staal en gepolijstHet kan worden voorzien van een handgreep voor het rollen met de hand of worden aangedreven door een gemotoriseerde eenheid.
8 Alternatieve uitrusting B voor luchtgegevensonderzoeken

De totale nauwkeurigheid van de luchtgegevens moet ±2 % bedragen. De meetbox moet van plaat staal zijn en alle soorten stofzuigers kunnen aansluiten.

De meetbox (zie figuur 24) moet 500 mm × 500 mm × 500 mm aan interne afmetingen hebben met voorzieningen voor het bevestigen van vervangbare openingsplaten om de luchtstroom vast te stellen.De uitlaat voor de aansluiting van de vacuümmeter moet zich in de buurt van een hoek bevinden op een afstand van 15 mm van de aangrenzende muren..

De luchtstroom wordt geregeld met behulp van een set van 10 openingsplaten met verschillende openingsgroottes en wordt bepaald aan de hand van de waargenomen waarden van het vacuüm.,(2 ± 0,1 mm) dik en met scherpe ronde openingen met nominale diameters0Inclusief maat 0-9.

9 Computer en beeldscherm 8G geheugen; 500G schijf; 19,5 inch; XP-systeem
10 Testsoftware Software in het Engels, gemaakt in China
11 Temperatuur- en luchtvochtigheidsbarometer

Precisiteit: temperatuur ±0,5°C; luchtvochtigheid 3%RH; barometer ±0,2kPa; RS485-communicatie

De temperatuur- en luchtvochtigheidsmeter is aangesloten op een computersoftware.

12 Digitale AC- en DC-vermogenmeter (inclusief tijdmeting) Energieverbruik: P: klasse 0.5, bemonsteringssnelheid: 0,1 s; stroomverbruikstijd: 50-9999 ms, maximaal toelaatbare fout: 5 ms
13 Precieze elektronische balans

Precies: 0,01 g; RS232-communicatie

Een elektronische weegschaal is verbonden met een computersoftware.

14 Standaardproefstof Mineraalstof Type 1/7.2.2.1, 10 kg
15 Standaardproefstof Mineraalstof Type 2 /7.2.2.2, 10 kg
16 Testtapijten SLG Wilton tapijt, 0,6 * 2 m, 2 stuks
 

Ondersteuning en diensten:

BijTestapparatuur voor huishoudelijke apparaten, weten wij hoe belangrijk het is om over betrouwbare en nauwkeurige testapparatuur te beschikken. Daarom zetten wij ons in om de beste technische ondersteuning en service te leveren.Ons team van experts kan u helpen met alles, van het oplossen van problemen tot installatie en onderhoud..

Wij bieden zowel technische ondersteuning ter plaatse als op afstand om aan al uw behoeften te voldoen.Terwijl on-site ondersteuning ons in staat stelt om de hands-on service die u nodig heeft te biedenWe bieden ook 24/7 telefonische ondersteuning om ervoor te zorgen dat u de hulp krijgt die u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft.

Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide bibliotheek met online bronnen om u te helpen het meeste uit uw testapparatuur te halen.en video's om u te helpen uw test efficiëntie te maximaliseren.

BijTestapparatuur voor huishoudelijke apparatenAls u vragen heeft of hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op.

 

Naverkoopservice:

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied vanenergie-efficiëntie test systeem,prestatiesysteemen algemene laboratoriumconstructie voor huishoudelijke apparaten, Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd is toegewijd aan het leveren van uitstekende after-sales service aan onze gewaardeerde klanten.We begrijpen dat klanttevredenheid cruciaal is voor langdurige samenwerkingsverbanden., en we streven ernaar hun verwachtingen te vervullen en te overtreffen.

Ons after-sales service team bestaat uit hoogopgeleide professionals die zich inzetten voor het oplossen van eventuele problemen of zorgen die onze klanten kunnen hebben.We bieden snelle en efficiënte technische ondersteuning., zodat eventuele problemen met onze producten tijdig worden opgelost.

Bovendien bieden wij uitgebreide productgaranties om onze klanten gerust te stellen.Onze garanties dekken fabricagefouten en zorgen ervoor dat onze klanten betrouwbare en hoogwaardige apparatuur ontvangenAls er tijdens de garantieperiode problemen ontstaan, zullen wij de defecte onderdelen of producten onmiddellijk repareren of vervangen.

Bovendien waarderen we feedback van onze klanten omdat het ons helpt onze producten en diensten te verbeteren.Hun feedback is essentieel in onze voortdurende inspanningen om klanttevredenheid en productprestaties te verbeteren..

Bij Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd, zijn we toegewijd aan het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten.Ons toegewijde after-sales service team is altijd klaar om onze klanten te helpen en te ondersteunen tijdens hun hele eigenaarservaring.Wij streven ernaar een naadloze en bevredigende naverkoopservice te bieden, zodat onze klanten op ons kunnen rekenen voor al hun behoeften.

We waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben en we zullen hun tevredenheid door onze uitzonderlijke after-sales service blijven prioriteren.

 

Onze apparatuur op klantenlocaties:

IEC 60312 Testapparatuur voor huishoudelijke apparaten Stofzuigers Reinigingstests 0

 

IEC 60312 Testapparatuur voor huishoudelijke apparaten Stofzuigers Reinigingstests 1

IEC 60312 Testapparatuur voor huishoudelijke apparaten Stofzuigers Reinigingstests 2

 

Contactgegevens
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Tessa Huang

Tel.: +8618933919125

Fax: 86-020-31143909-805

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten