Bericht versturen
Thuis

Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Het Materiaalco. van Guangzhouhongce, Ltd (hierna wordt naar aangezien HongCe) doorverwezen wordt gevestigd in Guangzhou, China, sinds 2003, in dienst nam in het ontwikkelen van en het verstrekken van testmateriaal en opsporingssysteem voor elektronische & elektroproducten, huistoestellen en andere producten dat. HongCe wordt professioneel gewijd in het verstrekken van laboratoriumtestmateriaal en productielijn testend systeem, zijn wij nu de high-tech ondernemingen met technische superioriteit en R&D-mogelijkheden in de industrie van testinstrumenten.

 

Onze kerntechnologieën omvatten vacuüm, lek het testen & automatische controle, het materiaal van de laboratoriumtest & oplossing. Onze technische leider is een deskundige in lekopsporing, zijn zijn meer dan 2 decennia van ervaring grote activa aan onze firma. Ons technisch team wordt samengesteld van wellexperienced ingenieurs en technici.

 

CHINA Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Het materiaal van de HongCelaboratoriumtest wordt ontworpen en vanaf de vereisten van GB, CEI, EN, UL, VDE, BS, ZOALS, ISO-normen en enz. vervaardigd. Onze hoofdproducten zijn: de schakelaar, de stop, de contactdoos en de koppeling testen materiaal; mechanisch de testmateriaal van het sterkteeffect; het materiële materiaal van de brandgevaartest, de testsondes van de bijlagebescherming; waterdicht en stofdicht milieu het testen materiaal; huishoudapparaten het testen materiaal; draad en kabel het testen materiaal; luminaires testmateriaal; het materiaal van de elektrische gereedschappentest; informatietechnologie en audio & videotestmateriaal. Onze producten worden wijd gebruikt de dienst in binnenlandse en wereldwijd metings & certificatieinstellingen, het inspecteren mechanisme, laboratoria, de uitvoer & van de van de de invoerinspectie en quarantaine, diverse productiebedrijven en enz. Onze klant omvat ZIJN Bureau Veritas, CSA, UL, TUV het Rijnland, TUV SUD, SGS en enz.

 

HongCeproductielijn het testen het materiaal wordt hoofdzakelijk aangepast volgens de werkstukken van de cliënt, zoals automatisch lek testend systeem, het systeem van de gasterugwinning, ander op maat gemaakt die systeem op vacuüm wordt gebaseerd & lek testende technologie.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het Materiaalco. van Guangzhouhongce, vroeger Ltd (: HongTong Elektromechanisch Co., Ltd) een belangrijk bedrijf in de industrie van het inspectiemateriaal zijn, begon verwerkende die testmateriaal sinds 2003, altijd stok aan de klantenservice, gebruiker & milieuvriendelijk beleid wordt georiënteerd om de rendabele & concurrerende producten te ontwikkelen om onze klanten diverse eisen in de markt te ontmoeten.

Ons bedrijf is een leverancier van speciaal kwaliteit het testen materiaal dat niet over het algemeen - beschikbaar op de markt is. Onze enige zaken zijn het ontwerpen, de ontwikkeling, en de productie van speciaal testmateriaal met betrekking tot CEI, EN, UL, ISO, ASTM of andere nationale en internationale normen. Ons materiaal wordt aan de huidige die vereisten gebouwd door de Normen worden geplaatst.

CHINA Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Ons beheer en R&D, verkoopteams hebben op het gebied van het materiaal van de veiligheidstest meer dan 10 jaar. Wij hebben ingenieurs ervaren aan het gebied van het testen, het ontwerp van het testmateriaal en productie worden gewerkt, en dit gaf ons traditie en ervaring noodzakelijk voor het ontwerpen van en de productie van testmateriaal dat. Op dit gebied is het zeer belangrijk om ervaring te hebben in het testen en de problemen te begrijpen die tijdens het testen voorkomen.

Wij hebben een diepe kennis over de markt en wat onze klanten nodig hebben en willen. Wij geloven dat de beste kwaliteit en de populaire producten van de strikte kwaliteitscontrole zijn en goed, verwezenlijking op gelete bedrijven georganiseerd.

 

Tot dusver hebben wij het brede & volledige waaier producten gamma, zoals reeks van de effect de testende machine, de reeks van het brandbaarheids testende materiaal, de sondereeks van de testvinger, de reeks van het de testmateriaal van de toegangsbescherming, het meetapparaatreeks enz. van de stopcontactdoos. Wij wijden altijd in de nieuwe productenontwikkelingen.

In 2015, van van van het Materiaalco., Ltd en HJ van Guangzhou HongCe Co. van de de Automatische die Controletechnologie, Ltd (in 2012 wordt heeft gevestigd) krachtige allianties bij zowel technologie als de productie, ontwikkelde een andere grote reeks producten bereikt: van de de opsporingstest van het precisie verstrekken het vacuümlek materiaal en de oplossingen, hoofdzakelijk het online geautomatiseerde materiaal of het systeem van de lekopsporing voor airconditioners, compressoren, kleppen, pijpen, brandstoftanks, oliepompen, GIS-machtsschakelaars met hoog voltage en aluminiumschakelaars, luchtvaartkunde, ruimtevaart en militaire productenverbindingen. Onze klant omvat CRRC, Gree, Haier, Vanward en enz.

<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : HongTong, HongCe, HJ

Aantal werknemers : 50~100

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Certificaten CHINA Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Certificaten CHINA Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Certificaten CHINA Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Certificaten