Tel.:
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

Wij voorzien u van materiaal van de de industrie het belangrijke test,

geavanceerd online systeem en oplossing-overal in de wereld.

 

Thuis

Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.
China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7

Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

 

Het Materiaalco. van Guangzhouhongce, Ltd (hierna wordt naar aangezien HongCe) doorverwezen wordt gevestigd in Guangzhou, China, sinds 2003, in dienst nam in het ontwikkelen van en het verstrekken van testmateriaal en opsporingssysteem voor elektronische & elektroproducten, huistoestellen en andere producten dat. HongCe wordt professioneel gewijd in het verstrekken van laboratoriumtestmateriaal en productielijn testend systeem, zijn wij nu de high-tech ondernemingen met technische superioriteit en R&D-mogelijkheden in de industrie van testinstrumenten.

 

 

                     China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Onze kerntechnologieën omvatten vacuüm, lek het testen & automatische controle, het materiaal van de laboratoriumtest & oplossing. Onze technische leider is een deskundige in lekopsporing, zijn zijn meer dan 2 decennia van ervaring grote activa aan onze firma. Ons technisch team wordt samengesteld van wellexperienced ingenieurs en technici.

 

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Het materiaal van de HongCelaboratoriumtest wordt ontworpen en vanaf de vereisten van GB, CEI, EN, UL, VDE, BS, ZOALS, ISO-normen en enz. vervaardigd. Onze hoofdproducten zijn: de schakelaar, de stop, de contactdoos en de koppeling testen materiaal; mechanisch de testmateriaal van het sterkteeffect; het materiële materiaal van de brandgevaartest, de testsondes van de bijlagebescherming; waterdicht en stofdicht milieutestmateriaal; de testmateriaal van de huishoudapparatenveiligheid; draad en kabeltestmateriaal; luminaires testmateriaal; het materiaal van de elektrische gereedschappentest; informatietechnologie en audio & videotestmateriaal. Onze producten worden wijd gebruikt de dienst in binnenlandse en wereldwijd metings & certificatieinstellingen, het inspecteren mechanisme, laboratoria, de uitvoer & van de van de de invoerinspectie en quarantaine, diverse productiebedrijven en enz. Onze klant omvat ZIJN Bureau Veritas, CSA, UL, TUV het Rijnland, TUV SUD, SGS en enz.

 

HongCeproductielijn het testen het materiaal wordt hoofdzakelijk aangepast volgens de werkstukken van de cliënt, zoals automatisch lek testend systeem, het systeem van de gasterugwinning, ander op maat gemaakt die systeem op vacuüm wordt gebaseerd & lek testende technologie.

 

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : HongTong, HongCe, HJ

Aantal werknemers : 50~100

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 50% - 60%

geschiedenis van het bedrijf

Het Materiaalco. van Guangzhouhongce, vroeger Ltd (: HongTong Elektromechanisch Co., Ltd) een belangrijk bedrijf in de industrie van het inspectiemateriaal zijn, begon verwerkende die testmateriaal sinds 2003, altijd stok aan de klantenservice, gebruiker & milieuvriendelijk beleid wordt georiënteerd om de rendabele & concurrerende producten te ontwikkelen om onze klanten diverse eisen in de markt te ontmoeten.

Ons bedrijf is een leverancier van speciaal kwaliteit het testen materiaal dat niet over het algemeen - beschikbaar op de markt is. Onze enige zaken zijn het ontwerpen, de ontwikkeling, en de productie van speciaal testmateriaal met betrekking tot CEI, EN, UL, ISO, ASTM of andere nationale en internationale normen. Ons materiaal wordt aan de huidige die vereisten gebouwd door de Normen worden geplaatst.

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons beheer en R&D, verkoopteams hebben op het gebied van het materiaal van de veiligheidstest meer dan 10 jaar. Wij hebben ingenieurs ervaren aan het gebied van het testen, het ontwerp van het testmateriaal en productie worden gewerkt, en dit gaf ons traditie en ervaring noodzakelijk voor het ontwerpen van en de productie van testmateriaal dat. Op dit gebied is het zeer belangrijk om ervaring te hebben in het testen en de problemen te begrijpen die tijdens het testen voorkomen.

 

Wij hebben een diepe kennis over de markt en wat onze klanten nodig hebben en willen. Wij geloven dat de beste kwaliteit en de populaire producten van de strikte kwaliteitscontrole zijn en goed, verwezenlijking op gelete bedrijven georganiseerd. 

Tot dusver hebben wij het brede & volledige waaier producten gamma, zoals reeks van de effect de testende machine, de reeks van het brandbaarheids testende materiaal, de sondereeks van de testvinger, de reeks van het de testmateriaal van de toegangsbescherming, het meetapparaatreeks enz. van de stopcontactdoos. Wij wijden altijd in de nieuwe productenontwikkelingen.

 

In 2015, van van van het Materiaalco., Ltd en HJ van Guangzhou HongCe Co. van de de Automatische die Controletechnologie, Ltd (in 2012 wordt heeft gevestigd) krachtige allianties bij zowel technologie als de productie, ontwikkelde een andere grote reeks producten bereikt: van de de opsporingstest van het precisie verstrekken het vacuümlek materiaal en de oplossingen, hoofdzakelijk het online geautomatiseerde materiaal of het systeem van de lekopsporing voor airconditioners, compressoren, kleppen, pijpen, brandstoftanks, oliepompen, GIS-machtsschakelaars met hoog voltage en aluminiumschakelaars, luchtvaartkunde, ruimtevaart en militaire productenverbindingen. Onze klant omvat CRRC, Gree, Haier, Vanward en enz.

 

Gebaseerd op onze meer en meer verfijnde mogelijkheden van R&D en van de productie, tribune door onze talenten op elektro, mechanische, communicatie controle, werktuigkundigen, en fluïdicagebieden, heeft HongCe een inzameling van onafhankelijk onderzoek gevormd en de ontwikkeling, de productie, de verkoop en het beheer alle-in-één rijp besturingssysteem, HongCe hebben nu de sterke capaciteit om de behoefte van klanten in het materiaal van de laboratoriumtest en productielijnproefsysteem te vervullen.

Na decennia die ontwikkelen zich, heeft HongCe aangehangen om klanteneisen als kern te vervullen, hebben wij onze testmateriaal en voorstellen aan meer dan één honderd nationale en wereldwijd laboratoria, de uitvoer & de dienst van de invoerinspectie en van quarantaine, fabrikanten en enz. geleverd. Wij hebben het vertrouwen en het lof van talrijke klanten door de producten van uitstekende kwaliteit en de attente dienst aan te bieden gewonnen. Wij geloven dat wij de erkenning van uw geacht bedrijf door onze ononderbroken inspanningen en achtervolging zullen winnen.

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

bedrijfsdiensten

Wij zijn een professionele fabrikant van het materiaal van de veiligheidstest met meer dan 10 jaar ervarings, de processen van de geavanceerde technologieproductie, strikte kwaliteitscontrole. En onze klanten omvatten TUV、 ZIJN SGS van、 CSA、 BV、, enz. Ons productiegamma omvat IP het testen materiaal, testvingers en sondes, het materiaal van de veiligheidstest, maten voor stoppen, contactdoosafzet, toestellenkoppelingen en lamphouders, materiaal om capaciteit, normale bedrijfsvoering en duurzaamheidstests van schakelaars, stoppen, contactdoos-afzet en toestellenkoppelingen, materiaal om weerstand tegen hitte te testen, brand en het volgen en materiaal te breken om mechanische sterkte en mechanische gevaren te controleren. Wij kunnen verschillende milieukamers, met inbegrip van temperatuur en vochtigheids, zand en stofkamers enz. ook vervaardigen. Als u niet het product ziet zoekt u, gelieve te voelen vrij om met ons te contacteren.

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

Ons instrument kan te werk gaan de volgende maatregelendiensten:

A: Duurzaamheid en betrouwbaarheids het testen

B: Laboratoriumtests

C: QC test

D: Proces Controle

E: 100% geteste productie

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

Wij kunnen volgens uw idee een uniek ontwerp van de producten verstrekken.

Wij zijn manufactory, fabriek, zodat hebben wij de capaciteit van massaproduktie.

 

Technische ondersteuning:

Al onze arbeiders zijn ervaren en deskundig.

 

Onze zaken zijn het ontwerpen, de ontwikkeling, en de productie van speciaal testmateriaal met betrekking tot CEI, EN, DIN,… normen. Ons materiaal wordt aan de huidige die vereisten gebouwd door de Normen worden geplaatst.

Onze algemene manager en ingenieurs zijn pioniers op het gebied van het testen van elektrotechnische producten.

Zij werkten aan het gebied van het testen, het ontwerp van het testmateriaal en productie als pioniers, en dit gaf ons traditie en ervaring noodzakelijk voor het ontwerpen van en de productie van testmateriaal. Op dit gebied is het zeer belangrijk om ervaring te hebben in het testen en de problemen te begrijpen die tijdens het testen voorkomen. Wij handhaven nog de zeer goede relaties met onze te worden klanten, terugkoppelen van wat op ons materiaal kan worden verbeterd.

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8

OEM de dienst is beschikbaar:

Wij kunnen het Embleem van de klant en firmanaam op de machine drukken.

De technische dienst:

Ons technisch team is veel ervaren in de machine van de veiligheidstest, om betere machine te vervaardigen en betere het testen machine te produceren. Wij kunnen verstrekken de steun op machine, machineonderhoud, techniekontwerp, ontwerpoptimalisering, productontwikkeling aanpast.

Kwaliteitscontrole:

Onze ervaren Kwaliteitsborging het team kwaliteit wat tijdens de productie, of vóór de verzending kan controleren, om te waarborgen dat onze klant slechts kwaliteit, maar niet probleem zal ontvangen.

Na de verkoopdienst:

Onze werkende team en verkoopteams kunnen de dienst van de snelle en hoog rendementnaverkoop voor ons die product waarborgen aan overal van globaal wordt verkocht.

 

Bedrijfteam

Wij hebben een groot team over beheer, R&D en verkoopteam, zijn wij meer dan 10 jaar ervarings op het materiaalgebied van de veiligheidstest verschuldigd. Onze producten en dienst brengen u aan het veiligheidsleven. Wij geloven het leven van innovatieveranderingen. De wereld gaat beter met cumulatieve innovatie. Wij zijn verantwoordelijk om mensenleven door de filosofie te verbeteren die van producten wordt overgebracht.

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Specifiek aan het oplossen van klantenbehoeften:

Wij bieden de uitstekende technische dienst, productwaarde en de superieure klantendienst aan. Wij worden toegewijd aan het voorzien van u van de beste beschikbare oplossingen van de productveiligheid.

 

Onze vooruitgang:

Fabrikant van het materiaal van de hoogste kwaliteitstest

De specialisten voor volgzame CEI testen materiaal

10 jaar van traditie in het ontwerp van het testmateriaal

1 jaargarantie

Hoog - kwaliteitsmaterialen

Leef online klantenondersteuning van Skype en E-mail

Kwaliteit, betrouwbaarheid, gemak van verrichting en innovatie

Wij erkennen dat de klantentevredenheid de basis van onze zaken is en wij zoeken voortdurend betere manieren om het te bereiken.

 

De vervoersdienst:

DHL Cosco de Groep, Fedex is onze goede partners, wat de snelle en veilige levering aan de hand van de klant kan waarborgen.

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.
BLDG D2, Jinhe-Industrieterrein, Dashi-Straat, Panyu, Guangzhou, Guangdong
Tel.:86-18826455520
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit CEI-Testmateriaal Leverancier. © 2014 - 2023 iectestingequipment.com. All Rights Reserved.