Bericht versturen
Thuis

Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
CHINA Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. certificaten
CHINA Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Dank voor de levering en natuurlijk voor het materiaal zelf. De verzending ging goed en het test-materiaal is nu hier en klaar om worden gebruikt (zie beeld). De eerste indruk is zeer goed en de installatie evenals de eerste testlooppas waren succesvol. Zelfs is de Zwitserse stop geassembleerd bij het machtskoord. : -)

—— M. Martin Kaempf

Beste Anglia, Dank voor uw e-mail! Ja, 2 dagen geleden ontvingen wij de Effecthamer! Het schijnt aan goed het werken;) als er om het even welke verdere verzoeken, door onze kant zijn, zullen wij u opnieuw contacteren!

—— Zeemansdolk Fleischer

De verzending en de levering gingen zonder kwestie. Het materiaal is hetgeconstrueerde en professionele kijken. Het presteert zoals gespecificeerd. Dank u voor elk van uw hulp, was het een genoegen werkend met u.

—— Brian Schroeder

Beste Lelie, Dank voor uw post en follow-up! Ja, zijn de producten fijn, dank! Heb een aardig weekend

—— Michael Larsen

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

 • lopende band

  HongCe heeft een 3000m fabriek ², kan klant allerlei testmateriaal vanaf de vereisten van GB, CEI, EN, UL, VDE, BS, ZOALS, ISO-normen en enz., en de gemaakte machines van de productielijntest dienovereenkomstig aan de eisen van de klant strikt leveren. Onze hoofdproducten zijn: divers van het materiaal van de laboratoriumtest, de testmateriaal van het heliumlek, het systeem van de gasterugwinning. Tot nu, HongCe-is de producten goedgekeurd door meer dan duizenden binnenlandse en wereldwijd laboratoria, uitgevoerd & invoeren inspectie en in quarantaine plaatsen dienst, fabrikanten en enz. Onze klant omvat Bureau Veritas, CSA, CRRC, Gree, ZIJN Haier, UL, TUV het Rijnland, TUV SUD, SGS, Vanward…

   

  Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM

  Onze producten voldoen aan CEI, UL, GB, ASTM, JIS, ZO, TAPPI, EN, DIN, BS en andere binnenlandse en internationale normen. Ons testmateriaal wordt wijd goedgekeurd door binnenlandse en internationale belangrijke metingsinstellingen en laboratoria. onze klanten omvatten TUV、 ZIJN SGS van、 CSA、 BV、, enz.

  Ook kunnen wij perfecte oplossingen aanbieden om het testen van klanten te steunen, en ontwerpen en vervaardigden het testmateriaal volgens de speciale controlevereisten van klanten.
    
  Ons doel is onze kennis en ervaring met al onze verdelers of detailhandelaars te delen. Wij stemmen in de ontwikkelingssamenwerking van het nieuw productproject en OEM/ODM-met orden.

   

  Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

 • R & D

  Wij hebben professioneel R&D groupe, is het personeel gespecialiseerd in deze industrie meer dan 5 jaar. De rijke ervaring en de beroepsbekwaamheden verzekeren ons om de sterke capaciteit in R&D te hebben, zodat kunnen wij perfecte oplossingen aanbieden om speciale de testvereisten van de klant te vervullen, en onze Klanten te leveren het uitstekende testmateriaal.

   

  Ons automatisch de opsporingssysteem van het heliumlek voor elektrische automobielmachtsrelais heeft „hoog-Techg Product“ certificaat, in de toekomst gewonnen, zullen more and more van onze producten deze certifcaes winnen.

   

  Gebaseerd op onze meer en meer verfijnde mogelijkheden van R&D en van de productie, tribune door onze talenten op elektro, mechanische, communicatie controle, werktuigkundigen, en fluïdicagebieden, heeft HongCe een inzameling van onafhankelijk onderzoek gevormd en de ontwikkeling, de productie, de verkoop en het beheer alle-in-één rijp besturingssysteem, HongCe hebben nu de sterke capaciteit om de behoefte van klanten in het materiaal van de laboratoriumtest en productielijnproefsysteem te vervullen.

  Na decennia die ontwikkelen zich, heeft HongCe aangehangen om klanteneisen als kern te vervullen, hebben wij onze testmateriaal en voorstellen aan meer dan één honderd nationale en wereldwijd laboratoria, de uitvoer & de dienst van de invoerinspectie en van quarantaine, fabrikanten en enz. geleverd. Wij hebben het vertrouwen en het lof van talrijke klanten door de producten van uitstekende kwaliteit en de attente dienst aan te bieden gewonnen. Wij geloven dat wij de erkenning van uw geacht bedrijf door onze ononderbroken inspanningen en achtervolging zullen winnen.

   

Contactgegevens
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Tessa Huang

Tel.: +86 18933919125

Fax: 86-020-31143909-805

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)