Tel.:
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

Wij voorzien u van materiaal van de de industrie het belangrijke test,

geavanceerd online systeem en oplossing-overal in de wereld.

 

Thuis ProductenCEI-Testmateriaal

CEI 60335-2-25: 2014 het Materiaal van de de Duurzaamheidstest van de Magnetrondeur

CEI 60335-2-25: 2014 het Materiaal van de de Duurzaamheidstest van de Magnetrondeur

  • CEI 60335-2-25: 2014 het Materiaal van de de Duurzaamheidstest van de Magnetrondeur
  • CEI 60335-2-25: 2014 het Materiaal van de de Duurzaamheidstest van de Magnetrondeur
  • CEI 60335-2-25: 2014 het Materiaal van de de Duurzaamheidstest van de Magnetrondeur
  • CEI 60335-2-25: 2014 het Materiaal van de de Duurzaamheidstest van de Magnetrondeur
CEI 60335-2-25: 2014 het Materiaal van de de Duurzaamheidstest van de Magnetrondeur
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: HongCe
Certificering: TUV、ITS、CSA、BV、SGS 、CNAS(cost additional)
Modelnummer: Mde-3
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: multiplex
Levertijd: 30 DAGEN
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 15 reeks per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Control-modus: PLC controle Stuurprogramma: Stappenmotor
Teststation: Enig (het verticale en horizontale openen is verwisselbaar) Maat: 1000 * 1000 * 800 mm
Hoog licht:

CEI-het Testen Materiaal

,

Het Materiaal van de laboratoriumtest

CEI 60335-2-25: 2014 het Materiaal van de de Duurzaamheidstest van de Magnetrondeur

 

 

Productinformatie:

Het de duurzaamheidsmeetapparaat wordt van de magnetrondeur ontworpen en volgens iec60335-2-25 vervaardigd. Het is een specifiek meetapparaat dat wordt gebruikt om de slijtageweerstand van het systeem van de microgolfdeur, met inbegrip van de structuur van de scharnier, microgolfverbindingen en andere verwante componenten te inspecteren die tijdens het proces om te gebruiken. 

Het apparaat gebruikt geavanceerd PLC controlesysteem en de vermenselijkte de exploitantinterface van het aanrakingsscherm, het is wijd van toepassing op test verticale en horizontale deur het openen magnetron. Het testmateriaal is gemakkelijk, duurzaam en praktisch te werken.

Het is uitgerust met volledige roestvrij staalmanipulator, vacuümuitlopersstructuur en het standaard van het de kleuren vloeibare kristal van configuratietft ware de aanrakingsscherm. De/omwentelingshoek en de snelheid die van deur zijn regelbaar openen sluiten. Daardoor kan het de hand van de persoon echt simuleren aan open en de magnetrondeur en ander gelijkaardig materiaal sluiten. Bereik aldus intelligentized controlemethode.

De machtsafzet heeft de functie van opsporing die kan beoordelen of het specimen met het leiden werkt. Wanneer het doen van de ladingstest, als het specimen niet tijdens het testen leidt, zal het materiaal automatisch ophouden werkend. Op dat ogenblik, zal de teller de testtijden en de alarmgeluiden registreren. Deze functie kan volgens de daadwerkelijke behoefte worden geopend of worden gesloten.

 

Technische parameters:

Inputvoltage 220V/60HZ
Outputmacht 2000W
Testpost Enig (het verticale en horizontale openen is verwisselbaar)
Verrichtingswijze PLC verrichting van de de verrichtingsinterface van de 7 duimaanraking de het scherm vermenselijkte
Bestuurder Stepper motor
Testende maximumhoek

(De openingshoek van de Magnetrondeur) 0°- 180°

(Regelbare inputwaarden)

Snelheid Regelbaar, 6 keer/min onder macht, 12 keer/min onder macht weg
Tellende methode Digitale teller, telling eens na deur sluiten, automatisch gesloten na een vooraf ingesteld aantal tijden.
Automatische opsporingsfunctie Alarm na de aantallen voltooiingen; als de interne componenten van de steekproef in het testende proces beschadigd zijn, sloot het het testen materiaal en registreert automatisch het definitieve aantal proeven en activeert het alarmapparaat.
Uitgaande verschijning

Aluminiumkader,

De plaat van de roestvrij staalsluiting

Afmetingen 960mm * 960mm * 650mm, gewicht: 140kg
Ben met Norm in overeenstemming Iec60335-2-25

 

Steekproefinstallatie en test:

A. beweeg de positie van de drie inrichtingen volgens de steekproefgrootte, en plaats dan de steekproef op het het werkplatform.

B. druk het „het Automatisch besturen“ in scherm „van de Controleinterface“, maken het mechanische wapen om op de oorsprong terug te komen, aanpassen de voorzijde en de achterafstand van de deur van de steekproef om het te maken met de uitloper passen, de uitloper te hoeven niet om de deur van de steekproef op dit ogenblik (de hogere of lagere hoogte wordt aangepast door het mechanische wapen) te adsorberen.

C. In de Parameters 【die Interface】 Pers 【plaatsen houdt op de manueel Open Deur】 knoop, om te maken het wanneer het manipulatorwapen die aan de maximumhoek lopen, dan de deur van de steekproef voor de testende vereiste hoek (die met een gradenboog of andere hoek wordt bevestigd die hulpmiddel meten) opent, dan druk 【de manueel Dichte Deur】 knoop, de „Einde“ knoop drukt toen de uitloper enkel de testdeur, invoerde de het tonen huidige waarde in 【Deur Autoverplaatsing】 paste de vastgestelde waardedoos, die de vereiste deur openingshoek onder de testende staat is, deze methode gebruikt om de 【vastgestelde waarde van de Deur Autoverplaatsing te bevestigen】.

D. Standaard, heeft de testmicrogolf geen deurschakelaar. Onder de status dat het mechanische wapen en de uitloper niet met de deur van de steekproef worden geadsorbeerd, drukken „Begin“ om het vrij lopend te maken, neem waar of de mechanische wapen openingshoek hetzelfde met de de deur openingshoek van de steekproef, als niet is, aangewezen, te wijzigen gelieve de hoekwaarde om de uitloper volledig met de deur van de steekproef geschikt te maken.

Nota: De open hoek van de steekproefdeur kan ook door hoekcompensatie worden geplaatst, bijvoorbeeld, wanneer de magnetrondeur voor 90 ° wordt geopend, de huidige waardevertoningen 75° (na de volledig geschikte uitloper met de deur van de steekproef), dan hoekcompensatie is het plaatsen: 90°-75°=15°, 15°is die in 【de waardedoos van de Hoekcompensatie】 wordt ingevoerd. Ga omgekeerd een negatieve waarde in.

E. de mechanische wapenruggen aan oorsprong, uitloper adsorbeert met de deur van de steekproef, en de steekproef wordt bevestigd met de drie inrichtingen.

F. Als de teststeekproef een deurschakelaar heeft, pas de positie van het deur het openen apparaat aan, wordt het deur het openen apparaat gericht op de knoop van de steekproefdeur, bevestigend hulpmechanisme. De pers【Manipulator Voorwaartse】, om het deur het openen apparaat vooruit te maken bewegen zich, drukt dan 【Automatisch besturend knoop】, om het deur het openen apparaat te maken op de oorsprongspositie terugkomen, en drukt 【dan Manipulator Voorwaartse】, om het deur vooruit het openen apparaat te maken bewegen zich en op te houden wanneer de deur wordt geopend, waarnam de waardevertoning in de 【Manipulatorverplaatsing】, invoerde deze waarde in de waardedoos van de 【Voorwaartse Verplaatsing】, wordt de voorwaartse verplaatsing voltooid. Dan druk de 【Manipulator Achterwaartse knoop】 om het deur het openen apparaat aan de schakelaar van het deurterugstellen achteruit te maken en toen achteruit nam één of andere afstand, de waardevertoning in de 【Manipulatorverplaatsing】 waar, 【Voorwaartse Verplaatsings】 plaatsende waarde - toon waarde na de waarde van de backward=【Achterwaartse Verplaatsing】. Voer deze waarde in de waardedoos van in de 【Achterwaartse Verplaatsing】, wordt de achterwaartse verplaatsing voltooid.

 

Met schakelaar en zonder schakelaarselectie: Het systeemgebrek is zonder schakelaar, als de behoefte om met schakelaar, de deur en de deurschakelaar te kiezen op de het automatisch besturen positie moet terugkomen nadat (het automatisch besturen het licht verlicht), de Ontruimde】 knoop van de pers【Pauze】, 【Telling, en toen de pers【Manipulator van knoop】, en succesvol verkiezen te zijn, het overeenkomstige licht van de statusindicator verlichten. Gelieve te besteden aandacht aan dit.

CEI 60335-2-25: 2014 het Materiaal van de de Duurzaamheidstest van de Magnetrondeur 0

 

Contactgegevens
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: sales

Tel.: +8618826455520

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.
BLDG D2, Jinhe-Industrieterrein, Dashi-Straat, Panyu, Guangzhou, Guangdong
Tel.:86-18826455520
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit CEI-Testmateriaal Leverancier. © 2014 - 2023 iectestingequipment.com. All Rights Reserved.