Tel.:
China CEI-Testmateriaal fabrikant
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

Wij voorzien u van materiaal van de de industrie het belangrijke test,

geavanceerd online systeem en oplossing-overal in de wereld.

 

Thuis Productenstopcontact tester

Clausule 23,4 van CEI 60884-1 van de het Meetapparaatmacht van de Stopcontactdoos van de het Koordverbuiging de Testapparaten 6 Posten

Clausule 23,4 van CEI 60884-1 van de het Meetapparaatmacht van de Stopcontactdoos van de het Koordverbuiging de Testapparaten 6 Posten

Clausule 23,4 van CEI 60884-1 van de het Meetapparaatmacht van de Stopcontactdoos van de het Koordverbuiging de Testapparaten 6 Posten
video
Clausule 23,4 van CEI 60884-1 van de het Meetapparaatmacht van de Stopcontactdoos van de het Koordverbuiging de Testapparaten 6 Posten
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: HongCe
Certificering: Calibration certificate(cost additional)
Modelnummer: HC9919
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplex
Levertijd: 30 DAGEN
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10 reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
NAAM: De Apparaten van de de Verbuigingstest van het machtskoord Norm: IEC60884-1, UL817, VDE0620
Garantie: 1 jaar Koord gebroken indicator: Φ25 rood wijzend op licht
Post: 6 posten Brekende aanwijzing: Indicatorvertoning
Verbuigingshoeken: Wartelhoek aan beide kanten voor 45°, 60°, 90° Verbuigingstarief: 10~60 (regelbare) t/min
Hoog licht:

Clausule 23

,

4 het Meetapparaat van de Stopcontactdoos

,

Het Meetapparaat van de de Stopcontactdoos van CEI 60884-1

Clausule 23,4 van CEI 60884-1 van de het Meetapparaatmacht van de Stopcontactdoos van de het Koordverbuiging de Testapparaten 6 Posten

 

Standaardbeschrijving (iec60884-1 clausule 23,4):

23.4 de niet Rewirable stoppen en de niet rewirable draagbare contactdoos-afzet zullen worden ontworpen zodanig dat de flexibele kabel tegen het bovenmatige buigen beschermd is waar het de toebehoren ingaat.
Met deze bedoeling verstrekte de wachten zijn=zullen= van het isoleren van materiaal en zullen wordt bevestigd op een betrouwbare manier.
NOTA 1 de Spiraalvormige die metaallentes, hetzij naakt of met het isoleren van materiaal worden behandeld, zou niet als flexibele kabelwachten moeten worden gebruikt.
De naleving wordt door inspectie en door een verbuigingstest gecontroleerd met behulp van een apparaat zoals aangetoond in figuur 21 wordt gemaakt die.
De test wordt gemaakt op nieuwe specimens.                               Het Meetapparaat van de stopcontactdoos
Het specimen wordt bevestigd aan het oscillerende lid van de apparaten zodat, wanneer het bij het midden van zijn reis is, de as van de flexibele kabel, waar het het specimen ingaat, verticaal is en door de as van schommeling overgaat.
De specimens met vlakke koorden worden opgezet zodat de belangrijkste as van de sectie met de as van schommeling parallel is.
De toebehoren zullen in de testapparaten op de volgende manier worden bevestigd:
– stoppen: door de spelden;                 Het Meetapparaat van de stopcontactdoos
– draagbare contactdoos-afzet: bij een afstand van 4 mm aan 5 mm in de richting van de flexibele kabel, van het overeenkomstengezicht; een teststop die de maximumafmetingen hebben zal in de draagbare contactdoos-afzet tijdens de test worden opgenomen.
De toebehoren, door variatie van de afstand tussen het bevestigende deel van het oscillerende lid en de as van schommeling, worden geplaatst zodat de flexibele kabel de minimum zijbeweging maakt wanneer het oscillerende lid van de testapparaten over zijn volledige reis wordt bewogen.
NOTA 2 om de mogelijkheid te hebben om door experiment het opzetten gemakkelijk te vinden plaatst met een minimum zijbeweging van de flexibele kabel tijdens de test, zouden de verbuigingsapparaten moeten worden gebouwd zodanig dat de verschillende steunen voor de toebehoren opgezet op het oscillerende lid gemakkelijk kunnen worden aangepast.                                                                  Het Meetapparaat van de stopcontactdoos
NOTA 3 wordt het geadviseerd om een apparaat (bijvoorbeeld, een groef of een speld) te hebben om te zien of de flexibele kabel de minimum zijbeweging maakt.
De flexibele kabel wordt geladen met een massa dusdanig dat de toegepaste kracht is
– 20 N voor toebehoren met flexibele kabels die een nominaal gebied hebben die in dwarsdoorsnede 0,75 mm2 overschrijden;
– 10 N voor andere toebehoren.
Een huidige gelijke aan de geschatte stroom van de bijkomende of volgende stroom, welke lager is, wordt overgegaan door de leiders:
– 16 A voor toebehoren met flexibele kabels die een nominaal gebied in dwarsdoorsnede groter hebben dan 0,75 mm2;
– 10 A voor toebehoren met flexibele kabels die een nominaal gebied in dwarsdoorsnede van 0,75 mm2 hebben;
– 2,5 A voor toebehoren met flexibele kabels die een nominaal gebied hebben in dwarsdoorsnede minder dan 0,75 mm2.
Het voltage tussen de leiders is gelijk aan de nominale spanning van het specimen.
Het oscillerende lid wordt bewogen door een hoek van 90° (45° aan beide kanten van de verticaal), het aantal verbuigingen die 10 000 en het tarief om 60/min. te buigen zijn.
NOTA 4 a-verbuiging is één beweging, of achteruit of forwards.
De specimens met cirkelsectie flexibele kabels worden gedraaid door 90° in het oscillerende lid na 5 000 verbuigingen; de specimens met vlakke flexibele kabels worden slechts in een richtingsloodlijn aan het vliegtuig gebogen die de assen van de leiders bevatten.
Tijdens de verbuigingstest, zal er zijn
– geen onderbreking van de stroom,
– geen kortsluiting tussen leiders.
NOTA 5 a-kort:sluiten tussen de leiders van de flexibele kabel is
nagedacht om voor te komen als de stroom a bereikt
waarde gelijk aan tweemaal de teststroom van de toebehoren.
Na de test, zal de wacht, eventueel, niet van het lichaam gescheiden hebben en de isolatie van de flexibele kabel zal geen teken van schuring of slijtage tonen; de gebroken bundels van de leiders zullen toegankelijk niet de isolatie doordrongen hebben om te worden.

 

Productinleiding:

Het apparaat van de de flexibiliteitstest van het stopkoord wordt ontworpen en volgens het standaardvereiste van figuur 21 van CEI 60884-1 vervaardigd, dat wordt gebruikt om de buigende test voor het machtskoord van niet rewirable stoppen, toestellen en gelijkaardige elektrische apparaten (elektrische gereedschappen) te verwerken.

Het apparaat kan vooraf ingestelde testtijden (tot 999999) zijn, kan het de test uitvoeren en van de aantallen tests automatisch berekenen. Wanneer de testtijden aan de vooraf ingestelde waarde bereiken, zal het systeem automatisch en het geluid van voltooiingssignalen sluiten. Zodra het testapparaat met externe lading verbindt, kan het worden gebruikt om test met lading te verwerken.                                              Het Meetapparaat van de stopcontactdoos

 

Norm: Clausule 23,4 van CEI 60884-1 2013 en figuur 21, UL817, VDE0620

Toepassing: Dit apparaat wordt gebruikt voor test de verbuigingseigenschappen van niet rewirable stoppen (terminals) en de niet rewirable draagbare contactdoos-afzet, controleert de moeheidssterkte van de machtskabel en het jasje.

Teststeekproef: Niet Rewirable stoppen en niet rewirable draagbare contactdoos-afzet

Eigenschap: De snelheid die motor verminderen controleert de onstabiele glijdend blokstructuur om de vergeldende motie te doen, worden de linker en juiste verbuigingshoeken aangepast door handschaal, en het touche screenmodel van de hoek kan het automatische aanpassing worden aangepast.

Het meetapparaat zal automatische sluiting wanneer voltooide testtijden vooraf instellen.

Parameters:

  1. Voeding: AC220V 50Hz
  2. Verbuigingshoek: Wartelhoek aan beide kanten voor 45°, 60°, of 90°. Regelbaar
  3. Verbuigingstarief: 10~60rpm (frequentieomzetting), het gebrek 60 keer /min
  4. Gewichten: 20N, 10N. 6 elk (de gewichten van UL kan 113g en 284g-worden aangepast)
  5. Testpost: 6 posten, met 6 reeksen van klemapparaat
  6. Testtijden: één algemene teller, 6 individuele tellers. vooraf ingestelde 0~999999
  7. Mechanische theorie: Het onstabiele blok op de verminderingsversnellingsbak wordt gedreven door de elektrische motor om de het vergelden actie te doen.
  8. Koord gebroken indicator: Φ25 rood wijzend op licht
Voeding AC220V, 60Hz
Aantallen Testposten 6, met 6 reeksen klemmen
Aantallen verbuigingstijden 1-999999 (regelbaar). Met 6 onafhankelijke tellers die aan elke post beantwoorden, en er is een algemene teller
Tarief van Verbuiging 10~60 (regelbare) t/min
Verbuigingshoeken Wartelhoek aan beide kanten voor 45°, 60°, 90°
Steekproef verbindende draden 6 PCs
Gewichten 10N/20N*6 (het gewicht van UL113g en 284g)
Brekende aanwijzing Indicatorvertoning
Afmetingen L*W*H=870mm *610mm* 820mm
Is met norm in overeenstemming Iec884-1 figuur 21 en clausule 23,4, iec320-1, VDE0620

 

Mechanische theorie

Het onstabiele blok op de verminderingsversnellingsbak wordt gedreven door de elektrische motor om de het vergelden actie te doen.

 

Clausule 23,4 van CEI 60884-1 van de het Meetapparaatmacht van de Stopcontactdoos van de het Koordverbuiging de Testapparaten 6 Posten 0

Clausule 23,4 van CEI 60884-1 van de het Meetapparaatmacht van de Stopcontactdoos van de het Koordverbuiging de Testapparaten 6 Posten 1

Clausule 23,4 van CEI 60884-1 van de het Meetapparaatmacht van de Stopcontactdoos van de het Koordverbuiging de Testapparaten 6 Posten 2

Contactgegevens
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: sales

Tel.: +8618826455520

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Guangzhou HongCe Equipment Co., Ltd.
BLDG D2, Jinhe-Industrieterrein, Dashi-Straat, Panyu, Guangzhou, Guangdong
Tel.:86--17724266108
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit CEI-Testmateriaal Leverancier. © 2014 - 2021 iectestingequipment.com. All Rights Reserved.